Najem kombija za selitev

Izbira pravega kombija za vašo selitev je lahko pravi izziv, sploh če niste čisto prepričani, koliko prostora zavzamejo vaše stvari. Ena od glavnih prednosti najetega kombija v primerjavi s selitvenim servisom je ta, da prosto in preprosto prevažate vaše stvari, ne da bi morali plačati dodatne stroške delavcev, ki bi vaše stvari pakirali in tudi selili.

Izbira kombija prave velikosti

Izbira pravega kombija je odvisna samo od tega, koliko stvari imate za prepeljati, koliko časa imate za selitev in seveda tudi cena najema kombija.

Če imate veliko pohištva, naprav in drugih velikih predmetov, ki jih boste vzeli s seboj v nov dom, boste morda želeli razmisliti o večjem kombiju, da bi lahko vanj naložili več vaših predmetov v posamezni vožnji. Če pa se selite iz manjšega stanovanja v hišo, pa bo morda vseeno dovolj velik manjši, komercialni kombi za vaše potrebe.

Ko boste kombi najemali, se lahko z izbranim podjetjem posvetujete glede velikosti vozila. Običajno imajo podjetja kar dovolj izkušenj, da vam lahko pravilno svetujejo.

Kako dolgo boste potrebovali kombi ?

Ko se boste odločali za najem kombija, dobro razmislite, koliko dni ga boste potrebovali. Računajte na to, da število dni najema kombija igra pomembno vlogo pri tem, koliko vas bo najem kombija stal.

Če se lahko preselite v enem samem dnevu, lahko kar nekaj denarja prihranite pri stroških selitve. V nasprotnem primeru, ko pa selitev traja nekaj dni, vas pa tudi najem kombija stane kar nekaj denarja.

Pravočasno poskrbite za rezervacijo

Da se boste pravočasno pripravili na vašo selitev, boste pravočasno morali poskrbeti za raziskavo trga. Priskrbite si več ponudb raznih podjetij, ki dajejo kombije v najem. Prav tako ne želite ostati na dan vaše selitve brez prevoza, zato si termin preprosto morate pravočasno rezervirati. Na pravočasno rezervacijo morate biti pozorni posebej v tem primeru, če se nameravate seliti med vikendom. Običajno so vikendi pri večini ponudnikov precej zasedeni, saj vsi radi planiramo osebne stvari takrat, ko nismo v službi in imamo čas ter mogoče tudi na voljo pomoč sorodnikov ali prijateljev.

Skratka, dober načrt pri vaši selitvi je že skoraj polovica opravljenega dela. Naj vaša selitev ne bo negativna in stresna izkušnja.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja